top of page

Lapsikuvaus kanssani

Lapsikuvaukset toteutetaan studiollani Salossa tai toivomassanne miljöössä. Kuvaus suunnitellaan aina kuvattavan iän ja toiveidenne mukaan. Kuvauksessa kuvaamme monipuolisesti erilaisia otoksia. Voimme välillä vaihtaa vaatteitakin. Studioltani löytyy erilaista rekvisiittaa, jakkaroita, koreja, taljoja, vilttejä.  Myös omat rekvisiitat ovat tervetulleita. Miljöökuvauksiin tuon aina mukanani soveltuvia tavaroita mukanani. 

Babies- Lapsikuvaus

Lapsikuvaus on ihana tapa taltioida lapsesi erilaisia elämän merkkipaaluja. Puolivuotiskuvat ja syntymäpäiväkuvat ovat täydellisiä muistoja tulevaisuuteen tästä ohi kiitävästä ajasta.  

Pieni lapsi leikkii ja nauraa lapsikuvauksessa studiolla Valokuvaaja Maikki Wuoristo
Pieni lapsi makaa lattialla lapsikuvauksessa studiolla Valokuvaaja Maikki Wuoristo
Valokuvaaja-maikki-wuoristo-babies-lapsikuvaus-salo-5.jpg

Rennosti hauskuutellen

Lapsikuvauksissa on hyvin aikaa lapsen tutustua paikkaan ja minuun. Kuvaus etenee aina hauskuutellen ja leikkien lapsen ehdoilla. Näin saamme onnistuneita, luonnollisia ja rentoja kuvia. Aikuistenkaan ei tarvitse turhaan kuvausta jännittää, tunteet ja elämä saa lapsissa näkyä.

Lapsikuvaus on noin tunnin mittainen kuvaus yhdelle lapselle. Kuvauksessa voimme ottaa myös sisaruskuvan. Jos haluat kuvauttaa useamman lapsen ja/tai perheen kanssa erilaisia kuvia, tällöin valintanne on perhekuvaus.

Mitä lapsikuvaus sisältää?

  • Kuvauksen suunnittelun toiveiden mukaan

  • Studion rekvisiitan käytön

  • Rennon ja mukavan kuvauksen kanssani

  • 15 kpl valmiiksi viimeisteltyjä digitaalisia kuvia verkkogalleriassa

  • kuvaus on mahdollista maksaa myös osissa

290€

Pieni lapsi valokuvassa lapsikuvauksessa studiolla Valokuvaaja Maikki Wuoristo

Lapsikuvauksen varaaminen

Lapsikuvaus voidaan varata suoraan alta olevan online-varauksen kautta studioon tai miljööseen. Valitsette vain teille sopivan vapaan ajan ja täytätte yhteystiedot. Vahvistan varauksen teille ja lähetän valmistautumisohjeet lapsikuvaukseen sekä varausmaksun 100€ osuudesta laskun. Varausmaksu vahvistaa varauksenne ja sen osuus vähennetään loppulaskusta. Loppulasku laskutetaan kuvauksen jälkeen.

Miljöökuvaukset suosin kuvata illan auringossa, jolloin valo on kauneimmillaan. Pienten lasten kanssa tämä saattaa vaatia pieni extra-päikkäreitä, mutta lupaan niiden olevan sen arvoisia. 

Jos ajanvarauksesta ei löydy teille sopivaa aikaa lapsikuvaukseen, niin laita rohkeasti viestiä niin yritetään löytää sopivampi lapsikuvaus aika yhdessä.

Valokuvaaja Maikki Wuoristo

  • Babies- Lapsikuvaus- Varaa teidän aika!

    290 euroa
bottom of page