top of page

Motherhood- Odotuskuvaus

Edessä on hetkiä, jotka mullistavat koko elämän. Nämä tunteet ja muutokset vaikuttavat meihin syvästi. Odotuskuvaus on tärkeimpiä muistoja tästä lyhyestä ajanjaksosta. Nämä ovat juuri niitä hetkiä, jotka muuttivat elämän ja joita haluatte vaalia ikuisesti.

Odotuskuvaus kanssani

Odotuskuvaus toteutetaan yleensä raskausviikoilla 30-36 tai silloin kun se sinusta tuntuu hyvältä. Liian aikaista tai myöhäistä aikaa ei ole ennen vauvan syntymää. Raskaus kuvaukseen voit tulla yksin, puolisosi tai perheesi kanssa.

 

Odotuskuvaus etenee rennosti jutustellen ja kuvaten. Sinun/teidän ei tarvitse osata poseerata, minä kuvaajana ohjeistan ja opastan rennosti läpi kuvauksen. 

Odotusajan kuvaus voidaan toteuttaa studiollani Salossa tai jossakin valitsemassanne miljöössä. Minulta löytyy kuvaukseen lainattavaksi paljon erilaisia mekkoja, joissa vatsa korostuu kauniisti. Mekkoihin voit tulla tutustumaan studiolle myös etukäteen. 

 

Motherhood-odotuskuvauksesta syntyy iso galleriallinen kuvia teidän odotuksesta, raskasuvatsasta ja kaikista yksityiskohdista. Nämä ovat kuvia, joissa teidän välinen yhteys ja rakkaus ovat keskiössä. Kaikki kuuluvat hintaan, mitään ei tarvitse jättää valitsematta. Täydellinen muisto, maailman jännittävimmästä elämänvaiheesta.

Motherhood- odotuskuvaus2-studio wisuals
Valokuvaaja-maikki-wuoristo-odotuskuvaus
Nainen ja mies suutelevat auringonlaskussa odotuskuvauksessa valokuvaaja maikki wuoristo

Mitä odotuskuvaus sisältää?

  • Kuvauksen suunnittelun toiveiden mukaan

  • Lainavaatteiden ja rekvisiitan käytön

  • Rennon ja mukavan kuvauksen kanssani

  • Kokonaisen galleria lajitelman värillisiä sekä mustavalkoisia kuvia  (+50 kpl)

  • Kuvaus on mahdollista maksaa myös osissa

390€

Odotuskuvaus Miljöössä vai studiossa

Molemmat ovat rakkaita minulle, kumpi on enemmän sinua?

Luonto on upea ja monimuotoinen kuvauspaikka, joka muuttaa muotoaan vuoden ympäri. Kuvaan odotuskuvia miljöössä toukokuusta lokakuuhun ja säiden salliessa aina ympäri vuoden.

 

Kesällä odotuskuvaus sijoittuu iltaan auringonlaskun aikaan, jolloin valo on upeimmillaan ja kuviin välittyy täydellisen pehmeä ja lämmin tunnelma. Odotuskuvaus miljöössä voidaan toteuttaa monenlaisissa eri ympäristöissä.

Studio sopii odotuskuvaukseen ympäri vuoden. Studiollani on lämmin, kodikas ja ripauksen boheemi fiilis lämpöisine ja luonnollisine väreineen. 

Valokuvaaja-maikki-wuoristo-raskauskuvaus-salo-7.jpg
Motherhood- odotuskuvaus-studio wisuals

Odotuskuvauksen varaaminen

Odotuskuvaus voidaan varata suoraan alta olevan online-varauksen kautta studioon tai miljööseen. Valitsette vain teille sopivan vapaan ajan ja täytätte yhteystiedot. Vahvistan varauksen teille ja lähetän teille sähköpostitse valmistautumisohjeet odotuskuvaukseen. sekä varausmaksun 100€ osuudesta laskun. Varausmaksu vahvistaa varauksenne ja sen osuus vähennetään loppulaskusta. Loppulasku laskutetaan kuvauksen jälkeen.

 

Jos ajanvarauksesta ei löydy teille sopivaa aikaa kuvaukseen, niin laita rohkeasti viestiä niin yritetään löytää sopivampi odotuskuvaus aika yhdessä.

bottom of page