top of pageMaikki moi


Hei vaan ja tervetuloa sivuilleni. Mä olen Maikki. Sydämeltäni seikkailija, ikuinen unelmoija ja sellainen luova hulluttelija. Sellainen, jolla on aina liian monta rautaa tulessa ja ideoita jonossa viisi lisää.  Mä olen myös äiti kolmelle, sielunkumppani, ammattivalokuvaaja sekä työkseni myös valokuvauksen ja visuaalisen suunnittelun ammatillinen opettaja.


Valokuvaus on kulkenut rinnallani läpi mun koko elämän.  Kuvat on aina kertonut mulle tarinaa, ne ovat vieneet mielenkiintoisille matkoille ihmisten elämiin, tunteisiin ja muistoihin. Valokuvat on aina saanut mut näkemään ihmisten sisimpään aitoon itseensä ja siksi kuvaus on saanut saanut mun sydämen sykkimään todelliselle yhteydelle ja hetkille, jotka saa sut näkemään oman arvokkuutesi ja kauneutesi. Minulle on hyvin tärkeää luoda yhdessä teidän kanssa kuvia, jotka heijastavat todellista elämäänne ja sen aitoja tunteita.


Olen ihmisenä aika energinen ja mukaansatempaava, mutta myös tosi empaattinen, kuunteleva ja helposti lähestyttävä. Mun erikoistaitona on kohdata lapset, nuoret ja aikuiset innostavalla, rennolla mutta myös rauhallisella otteella. Mulle on kuvaajana  ja opettajana tosi merkityksellistä auttaa ja ohjata muita sekä kohdata ihmiset aidosti omana itsenään. 


Kuvaus on mulle äärimmäinen intohimo ja merkityksen lähde, se on minun tapani toteuttaa aitoa sisimpääni, näyttämällä teille ympärillänne olevaa rakkautta, hyväksyntää ja turvallisuutta kuvien kautta. Jos mä tunnun sulle siltä oikealta niin laitathan viestiä! 
Maikki xx
Comments


bottom of page