top of page
Valokuvaaja-maikki-wuoristo-5.jpg

Hei Ihana, tervetuloa! 

Olet varmasti etsimässä teille sopivaa kuvaajaa tallentamaan teille jotain super ihanaa ja rakasta. Ihanaa, että löysit tänne ja haluat tutustua minuun lisää.

 

Mulle on hyvin tärkeää, että tunnun sulle oikealta kumppanilta ja tunnet olosi rennoksi kanssani kuvauksissa. Sen lisäksi, että ollaan hyvä mätch henkilöinä, käy tutustumassa kuviini palvelusivuiltani, niin pääset sukeltamaan rakkauden tarinoihin ja näkemään millä tavoin minä vangitsen elämää ja tarinoita kuviksi.  Mutta ennen kuin lähdet tutkimaan,  tässä hieman jotain myös minusta itsestäni. 

Valokuvaaja Maikki Wuoristo

Maikki Moi!

Sydämeltäni mä olen seikkailija, ikuinen unelmoija ja sellainen luova hulluttelija. Sellainen, jolla on aina liian monta rautaa tulessa ja ideoita jonossa viisi lisää.  Mä olen myös äiti kolmelle, sielunkumppani, ammattivalokuvaaja sekä työkseni myös valokuvauksen ja visuaalisen suunnittelun ammatillinen opettaja.

 

Valokuvaus on kulkenut rinnallani läpi mun koko elämän.  Kuvat on aina kertonut mulle tarinaa, ne ovat vieneet mielenkiintoisille matkoille ihmisten elämiin, tunteisiin ja muistoihin. Valokuvat on aina saanut mut näkemään ihmisten sisimpään aitoon itseensä ja siksi kuvaus on saanut saanut mun sydämen sykkimään todelliselle yhteydelle ja hetkille, jotka saa sut näkemään oman arvokkuutesi ja kauneutesi. Minulle on hyvin tärkeää luoda yhdessä teidän kanssa kuvia, jotka heijastavat todellista elämäänne ja sen aitoja tunteita.

 

Olen ihmisenä aika energinen ja mukaansatempaava, mutta myös tosi empaattinen, kuunteleva ja helposti lähestyttävä. Mun erikoistaitona on kohdata lapset, nuoret ja aikuiset innostavalla, rennolla mutta myös rauhallisella otteella. Mulle on kuvaajana  ja opettajana tosi merkityksellistä auttaa ja ohjata muita sekä kohdata ihmiset aidosti omana itsenään. 

 

Kuvaus on mulle äärimmäinen intohimo ja merkityksen lähde, se on minun tapani toteuttaa aitoa sisimpääni, näyttämällä teille ympärillänne olevaa rakkautta, hyväksyntää ja turvallisuutta kuvien kautta. 

 

 

Jos mä tunnun sulle siltä oikealta niin laitathan viestiä! 

 

Maikki xx

Valokuvaaja-maikki-wuoristo-7.jpg

Puhelin

050 404 1406

Email 

Seuraa minua

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page