top of page
Valokuvaaja-maikki-wuoristo-1.jpg

Vauvakuvaus Mentorointi  

Investoi omaan kasvuusi

Valokuvauksen maailma on täynnä mahdollisuuksia. Omaan osaamiseen sijoittaminen avaa ovia uusiin teknisiin ja taiteellisiin näkemyksiin, joita voit tarjota asiakkaillesi. Vauvakuvaus mentorointi on on sinulle, joka olet aina halunnut työskennellä näiden maagisten olentojen kanssa ja tuottaa perheille super hienoja kuvamuistoja.

Minä autan sinua löytämään oman erityisyytesi newborn kuvausissa. Sinun oman tavan toteuttaa kuvauksia ja tehdä oman näköisiä kuvia ja tuottaa sinun unelma-asiakkaille toivottua asiakaskokemusta.

 

Minulla on reilu viidentoista vuoden yrittäjyyskokemus, jossa on tehty jos monenmoista. Olen kouluttautunut sekä toiminut alalla pitkään ja työskentelen yrittäjyyteni lisäksi myös valokuvauksen sekä taideteollisuusalan ammatillisena opettajana. Suurimmat ammatilliset ja liiketoiminnalliset kasvuni on tehty luonnollisesti kompastellen ja kantapään kautta, joten kokemusta on mistä ammentaa. Newborn- ja perhekuvauksen erikoisosaamisten lisäksi mun super power on ihmisten ohjaaminen, inspiroiminen ja tietysti brändien intohimoinen kehittäminen.

 

Tiedän, että yhdessä me viedään sun vauvakuvaustaidot uudelle tasolle ja pääset varmasti siihen pisteeseen mistä unelmoit. Mä autan, ohjaan ja uskon suhun täysillä!

Newbornkuvaus on erityisesti ala, jossa tunteiden ja ainutlaatuisten hetkien tallentaminen on avainasemassa. Newbornkuvaus pitää sisällään paljon myös teknisten ja taiteellisten taitojen lisäksi, sillä vastasyntyneet vauvat on käsiteltävä äärimmäiset turvallisesti ja omine pienine jippoineen.

 

Mentorointini on suunnattu kaiken tasoisille valokuvaajille, jotka haluavat syventää osaamistaan newbornkuvauksessa. Räätälöin mentoroinnin aina sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan, olit sitten vasta-alkaja, joka etsii perusteita ja turvallisen työskentelyn oppeja, tai kokeneempi kuvaaja, joka haluaa hypätä newbornkuvauksen maailmaan, keihttää taitojaan tai löytää uutta inspiraatiota. 

Valokuvaaja-maikki-wuoristo-vastasyntyneenkuvaus-salo-19.jpg

Newbornkuvaus mentorointi sinun toiveisiin ja tarpeisiin

newbornkuvaus mentorointi valokuvaaja maikki wuoristo

Kuvausmentorointi sisältää

Sitä mitä sinä tarvitset, ja paljon muuta. Kuvausmentorointi on suunniteltu tukemaan sinua kaikilla valokuvauksen osa-alueilla. Ennen kaikkea opetan sinulle, miten luodaan tunteikkaita ja unohtumattomia kuvia, jotka välittävät lämpöä ja rakkautta.

 

Rakennamme päivän sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan. Käsittelemme kaikkea valaistuksesta sommitteluun ja omanlaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen. Voimme keskittyä siihen painopisteeseen mikä sinulle on tärkeintä. Se voi olla tektinen toteuttaminen, työnkulku, editointi tai esim. mallinohjaaminen.  Sisällytän mukaan aina vauvan turvallisen käsittelyn ja ehdottomasti kannustan ja pusken oman näköisen jutun löytämiseen.  Päivästä saat itsellesi inspiraatiota, rohketta ja itsevarmuutta vauvakuvauksen toteuttamiseen. 

Mentorointi päivässä esimerkiksi

  • Opettelemme kamera-asetukset ja valaistuksen, jotta saat juuri sellaisia kuvia kuin tavoittelet 

  • Harjoittelemme kuvaamista käytännössä, keskittyen vauvojen käsittelyyn ja poseeraukseen

  • Keskustelemme asiakaspalvelun ja brändin kehittämisestä, auttaen sinua erottumaan.

  • Opit kuvankäsittelyn perusteet ja tehokkaan jälkityön salat.

  • Tutkimme liiketoiminnan kasvattamisen keinoja, mukaan lukien hinnoittelu ja tuotteistus.

Valokuvaaja-maikki-wuoristo-vastasyntyneenkuvaus-salo-3.jpg

Mentorointipäivä 1:1

Mentorointipäivän aikana  (8h) keskitymme valokuvausosaamisesi kehittämiseen sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Päivä sisältää aina käytännön kuvaussession, jossa kuvaamme vastasyntyneen vauvan perheineen. Tämä antaa sinulle arvokasta kokemusta ja oppia vauvojen sekä perheiden kuvaamisesta. Ja pääset käyttämään päivän aikana kuvaamiasi newbornkuvia portfoliossasi. 

Päivään sisältyy siis aina kuvausopetusta, itse kuvaamista, lounastelua ja super inspiroivia keskusteluja ja teorian läpikäyntiä.. 

 

Suunnitellaan yhdessä sinun tarpeita vastaava mentorointipäivä!

1290€  (sis. alv 24 %)

voidaan laskuttaa 1-3 erässä

vauvakuvaaja maikki wuoristo

Minusta mentori sinulle?

Jos susta tuntuu, että minä olisin mentorina ja kuvausopettajana täydellinen mätsi sinulle, olen enemmän kuin iloinen jos haluat jutella kanssani lisää mentorointipäivästä ja tarpeistasi.

Ollaan yhteydessä ja otetaan etäpalaveri toiveista ja tarpeistasi, se ei sido sinua mihinkään. Laitahan viestiä, tiedän että innostuit!

bottom of page